DDE

StedHallingmarken, Nesbyen
DatoLørdag 07.07.2018
Tidspunktkl 18:00

Energi og allsang, det er det mange forbinder med DDE. I mer enn en mannsalder har deres tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trangt til å engasjere og underholde brakt dem til små og store steder i hver krik og krok av landet.

Bandets velfylte låtkatalog har akkompagnert flere generasjoners oppvekst, liv, glede og alvor med sanger de fleste kan kjenne seg igjen i. Til og med tvileren syngere med når anledningen er rett, og allsangen runger oftest fra første til siste tone.

Og få norske band har greid å legge nye ord til det norske språket. Roper man et formanende «her bli det liv» ut i en hvilken som helst forsamling, vil som oftest et umiddelbart og rungende «RAI RAI» komme i retur.

De fleste har nok også et forhold til sangene “Det umulige e mulig”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likar no”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. Og det er bare de aller mest kjente av dem!

DDE har i løpet av sine 25 år besøkt alle deler av landet; kyst, innland, øy og fjell i nord og i sør. Man skulle tro DDE-kartet etter 25 år og over 2500 konserter ikke har “kvite flekka”, men det finnes fortsatt nye steder bandet gjerne besøker. Det gjør imidlertid karene fra Namsos noe med hvert år, og sommeren 2018 er DDE klar for nye festivaler og konsertsteder.

DDE har lange tradisjoner på hovedstadens største klubbscene, Rockefeller. Helt siden de på 90-tallet spilte her første gang, har bandet hatt noen av de tetteste og mest svette opplevelsene nettopp på denne scenen.